Έξυπνος επιταχυντής επιχειρήσεων

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το Κέντρο Ερευνών SEERC και η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης σας καλούν σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης και καθοδήγησης στην δημιουργία νεοφυούς επιχείρησης
Είτε κάποιος βρίσκεται στο στάδιο της ιδέας, είτε έχει δημιουργήσει επιχείρηση θα μάθει τρόπους να αναπτύξει μια ιδέα ή να επανασχεδιάσει την αρχική εφαρμογή και λειτουργία ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές στην πραγματική αγορά.
Δύο κύκλοι μαθημάτων απο έμπειρους εισηγητές θα σας δώσουν πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία, καθοδήγηση ενώ θα μάθετε τα μυστικά της επιτυχημένης παρουσίασης μιας επιχειρηματικής ιδέας σε επενδυτές (Pitch).
Μπείτε στο κύκλο προετοιμασίας του «Έξυπνου επιταχυντή» και πάρτε μέρος σε μια συναρπαστική εμπειρία όπου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με επενδυτές (VC’s) και να διεκδικήσετε ένα απο τα τρία έπαθλα αξίας απο 4.000 έως 10.000 ευρώ.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα (από τις 5/4)
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε εγγραφή εδώ.
Αν κάνετε εγγραφή παρακαλώ να ενημερώσετε τον κ. Ι. Σταμέλο
(stamelos@csd.auth.gr)

https://icba-project.eu/join-training/?lang=el

Μαθήματα Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε τη λίστα μαθημάτων που διδάσκονται στο Π.Μ.Σ. "Διαδραστικές Τεχνολογίες Υλικού και Λογισμικού". Μαθήματα ανά εξάμηνο σπουδών